dijous, 7 de gener del 2010

Estrella Damm torna a encertar



On vàrem passar el fi d’any no hi havia ni tele ni ràdio. Xerràvem pels colzes del menjar, que si era millor el vi amb cabernet sauvignon i syrah que amb carinyena, que si el pollastre farcit amb peix era més saborós que el tradicional de prunes, ou i botifarra, que quina delícia la salsa de gambes i, d’una conversa intranscendent passàvem a una altra encara menys. Cada vegada parlem més de gastronomia i menys de la família i així ningú pren mal. Cap a les dotze, en Pere va obrir la copa amb els grans de raïm i va començar a cantar les campanades. La Marisol somicava, no potser, deia, un cap d’any sense el rellotge de la Puerta del Sol, no pot ser bo. Nosaltres contents, sense la temptació de veure la Belén Esteban ni cap altra mediàtica, ni guaitar els adolescents bevent i fent el ximple a la Plaça Catalunya.

L’endemà vàrem saber que el darrer anunci de TV3 del 2009 havia estat el de la cervesa Estrella Damm. Llàstima de la dicció dels actors, perquè mira que arriba a ser bo, amb cites del poetes “estima el teu ofici, vigila cada detall” de Joan Maragall i “Tot està per fer, podem aixecar el vol, tot és possible” deia Martí Pol, esmentant la feina ben feta del Barça i la que pot fer cadascú.

“El que diguin els altres tant se val, la feina ben feta no te fronteres, no te rival”. La publicitat fent coaching, aquest nou any 2010 promet.