divendres, 19 de març del 2010

Una nova revista Parlem de Sarrià



Per als que us agraden les primícies a la xarxa, ja podeu consultar la nova revista Parlem de Sarrià a la web www.parlemdesarria.org.
En aquest número hi trobareu les cròniques de les Jornades del Paper, de l’homenatge al metge Josep Garriga, de la 4a Fira Comercial, de les activitats realitzades pel Nadal per les entitats i les Ampa de l’escola bressol i l’escola Montserrat. Els amics dels Gegants, la UES, el C.Bàsquet recullen els actes del darrer trimestre, sempre multitudinaris.

A l’escola bressol Confetti la mainada aprèn a jugar amb paper de vàter i al CEIP Montserrat els nens i nenes prenen un berenar saludable.
També hi ha lloc per l’activitat municipal, amb l’article de l’Esther Ferrero sobre el mercat dels marxants i el de Glòria Roca sobre el què fa Jubilus per la gent gran i l’àrea de cultura fa un ampli repàs de la programació del trimestre, així com aquells cursos nous del Centre Cívic que estan tenint èxit i seguiment. En informació local pren relleu l’acabament de la rotonda de la Via Augusta i la polèmica de la cessió d’un equipament destinat al Consell Comarcal del Gironès per ubicar-hi el Centre de Visitants.

En Josep Brugada ens parla del possible tramvia de Girona i Sarrià i, en l’apartat d’història, hi trobareu un article meu sobre les fonts picants dels voltants de Girona, amb fotos i textos d’autors gironins.
A Salut, el metge Emili Marco ens parla dels efectes de la diabetis en la visió i, a Cultura, l’Àngel Garcia fa referència a la trilogia Mil•lènium i l’Eva Martínez del llibre la Il•lusió. El quadern d’apunts de Josep M. Sansalvador, les Enricvinalles de l’Enric Sansalvador i el News del Sam Enfot posen una nota d’alegria i distensió a la revista, a voltes massa seriosa.