diumenge, 15 de febrer del 2009

Els nous horaris i recorregut del bus de Sarrià



Gairebé al mateix temps que el diari el Punt anuncia el nou diari digital, el primer tinent d’alcalde de Sarrià de Ter i cap del grup municipal de CiU, Lluis Aymerich, estrena blog. Les dues notícies són positives, ja que s’entén que ni en el món de la comunicació ni en el món polític es pot ser aliè a Internet i també les dues notícies estan interralacionades, ja que des del Punt digital es preveu fer enllaços a cada municipi dels blogs d’opinió més rellevants.

Del blog del primer tinent d’alcalde n’esperem una mica més d’informació que la que obtenim habitualment per la web municipal (ara també renovada) o del blog de l’alcalde Roger Torrent que sol nedar sense mullar-se. Per exemple, en el post sobre els nous itineraris del bus, la tant esperada ampliació d’horaris de la línia 6 de Teisa, ja diu que lamentablement no es va fer bé la bustiada. El fulletó amb la informació sobre la modificació dels horaris l’he rebut avui, diumenge 14, 10 dies més tard de la seva posada en marxa.

Deu fer uns tres anys que s’anava al darrera de Teisa per modificar els horaris i els itineraris de la línia 6, al seu pas per Sarrià de Ter. Potser els mateixos que la solitària marquesina del carrer Xuncla esperava acollir algú tot esperant el bus. Ara ja és una realitat, els horaris, cada quart d’hora, alternativament per Pedret o per Sant Ponç, són d’allò més lògic, i el nou recorregut, el qual acosta el bus a Sarrià de Dalt i al nou barri del camp dels Socs, també. I a més, s’augmenta la freqüència de pas davant de l’Hospital Trueta i davant del Cap de Sarrià de Ter.
Tot, tal com es va proposar en el seu dia a Teisa i tal com figurava en la moció del PSC que en el seu dia l’equip de govern no va voler acceptar per pura gasiveria política. Però, per fi, Teisa, l’Ajuntament de Girona i l’ATM s’han avingut a raons i han entès el significat de la mobilitat en l’àrea urbana de Girona, és a dir, no només afavorir al barri del Pont Major, sinó als pobles veïns.

També s’han col•locat els pals indicatius de parades del bus, amb el logo de Teisa, i les banderoles amb els horaris, allà on no hi havia marquesina.
Aquesta és una de les feines ben fetes, que ens serà molt útil pels sarrianencs, i que espero en podem gaudir molt temps. Llàstima que uns fulletons no repartits en el seu dia, enterboleixin una bona iniciativa com aquesta.