dissabte, 20 de desembre del 2008

La revista Parlem de Sarrià



S’acaba una revista i ja comencem a preparar-ne una altra. Als membres del consell de redacció de la revista Parlem de Sarrià sempre ens sembla que fem salat. Les notícies de la revista de periodicitat trimestral, quan surt publicada, ja són llunyanes, ja que la majoria són cròniques de les diferents activitats que s’han dut a terme en el municipi i el temps vola, quan no desapareix literalment.

A vegades se’ns escapa una portada. Com aquesta, la de la festa de l’escuma de la Festa Major. Creieu que és massa estiuenca? La gràcia del nen amb les seves ulleres va poder més que la prudència de buscar una portada més intemporal. Però també és una faula, durant els rigorosos mesos d’hivern, recordem que quan passem el full del calendari de desembre, l’estiu estarà molt més a prop i la sola imatge ja ens revifa, ens dóna ales per volar amb la imaginació, que tornin els dies en què gaudirem amb el banyador, capbussant-nos en l’aigua freda de la Costa Brava, un nom ja centenari.

Hem inaugurat una web: www.parlemdesarria.org. Encara està a les beceroles, però mica en mica l’anirem polint. De moment hi hem penjat algunes revistes (també les trobareu a la pàgina de l’Ajuntament de Sarrià de Ter) però la idea és la que tots els articulistes que habitualment escriuen a la revista tinguin un espai per publicar amb independència del format paper i dels blocs personals. Comentaris de llibres, de pel•lícules, xerrades, actes, sortides, tot el que volem comunicar i que no pot esperar a la sortida de la revista en paper.

També anem al darrera del color. Ja fa temps que remenen pressupostos i possibilitats i per poc que puguem farem el pas, un canvi de disseny no anirà malament, a tots ens convé una revifalla, una millora d’estètica, que el món no es mou en blanc i negre, té color i matisos. Ara per ara, són només desitjos per l'any nou.