dijous, 16 de setembre del 2010

Nova revista Parlem de Sarrià



Una nova revista Parlem de Sarrià, la número 73, ja es troba allotjada a la pàgina web www.parlemdesarria.org. Com és costum en els darrers temps, corre més l’edició en pdf (no, no tenim edició digital), que l’edició en paper, però aquesta tampoc pot trigar massa.

Aquest número, cuinat els mesos calorosos de l’estiu, recull articles sobre l’actualitat del municipi en el segon trimestre, de les entitats i de l’ajuntament, fent especial menció als premis Sant Jordi, amb articles de Josep M.Sansalvador, Sergi Torrentà i Roger Casero i la celebració dels premis Sant Jordi al CEIP Montserrat, publicant els textos i poemes guanyadors. La foto de la portada il•lustra un moment de la festa de la mainada a l’escola.

En el dossier d’història, Josep Brugada ens recorda que enguany és l’any Maragall, una bona oportunitat per rellegir els seus poemes (la vaca cega surt en un requadre) i conèixer el seu pensament a través d’alguns llibres, un home nascut al segle XIX però que es continua citant en el segle XXI.

L’equip de govern aporta informacions interessants: Roger Torrent comenta l’acord amb ACESA per l’ampliació a vuit carrils de l’AP-7 i les compensacions a les persones afectades, Raimon Cros les inversions realitzades amb els diners del programa del FEOS, i Lluís Aymerich explica què va passar i què es va decidir en els plens infantils celebrats amb alumnes de 5è i 6è del CEIP Montserrat.

Pel demés, l’Àngel Garcia ens recorda l’obra de l’escriptor portuguès José Saramago (que no l’escriptora Sara Mago) i l’equip de monitors de l’Esplai i del PPF, tenen un record per l’enyorada Rosa Viella.